Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інформацію про РРО можна отримати онлайн

13 червня 2019, 11:00
1178
0
Реклама

Столичні податківці повідомили, що завершено створення електронних реєстрів реєстраторів розрахункових операцій та центрів сервісного обслуговування. Завдяки цьому суб'єкти господарювання зможуть отримувати потрібну їм інформацію в зручній формі. Адже відповідний доступ - безкоштовний. Потрібно лише скористатися електронними сервісами, створеними у відкритій частині Електронного кабінету.

По-перше, інформацію про екземпляри РРО, зареєстровані РРО та/або книги ОРО можливо отримати засобами таких електронних сервісів:

·"Інформація про РРО";

·"Інформація про книги КОРО";

·"Екземпляри РРО".

По-друге, інформацію про центри сервісного обслуговування, що перебувають у реєстрі ЦСО, можливо отримати, скориставшись електронним сервісом "Реєстр ЦСО" за веб-адресою.

Третя можливість, яку тепер має бізнес, це через електронний пошуковий сервіс "Пошук фіскального чека" дізнатися щодо легітимності розрахункових документів (чеків), виданих покупцеві (споживачеві послуг).

А Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій розміщений на офіційному веб-порталі ДФС у розділі "Довідники, Реєстри, Переліки / Реєстри". Цей реєстр містить інформацію про РРО, дозволені до реєстрації та застосування.

Джерело: сайт ГУ ДФС у м. Києві.

Про порядок застосування РРО з урахуванням останніх змін у законодавстві читайте в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до вищезазначеного та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Аналітика, консультації, довідники для бухгалтера і вебінари в сервісі "Інтерактивна бухгалтерія"

Обирайте зараз - отримуйте подарункові сертифікати!

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини