Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ціна на газ в липні зменшиться, але в регіонах вона буде різною

16 липня 2019, 11:45
398
0
Реклама

НАК "Нафтогаз України" розрахувала нову ціну природного газу для потреб населення та інших споживачів за ПСО, що діятиме в липні. Нова ціна розрахована відповідно до постанови Кабміну від 03.04.2019 р. № 293.

Відтак, ціна газу, за якою Нафтогаз продає його у липні газзбутам та постачає споживачам за ПСО - 4 905,67 грн за 1000 м3 (без ПДВ та транспортних витрат). Порівняно з червнем вартість газу зменшиться на 648 грн, або на 11,7%.

Кінцева ціна газу в регіонах України залежить від тарифу на розподіл газу, встановленого НКРЕКП для відповідного обл- чи міськгазу. Постачальники газу зобов'язані інформувати своїх споживачів про кінцеву ціну.

Нагадаємо, що для українців запустили калькулятор "чесної платіжки". Тепер громадяни зможуть самостійно вирахувати, скільки вони мають сплачувати за тепло та гарячу воду.

За повідомленням НАК "Нафтогаз України.

Раніше фахівці Казначейства нагадали про можливість укладати договори на оплату електричної енергії не лише на умовах попередньої оплати. Про це детальніше читайте у матеріалі "Не авансом єдиним, або Які варіанти оплати електроенергії доступні бюджетній установі".

Для отримання доступу матеріалів видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини