Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закриваємо відокремлений підрозділ – подаємо форму № 20-ОПП

17 липня 2019, 13:00
242
0
Реклама

Податківці нагадали, що юрособа подає до контролюючого органу ф. №20-ОПП та інформує про всі об'єкти оподаткування крім тих, відомості щодо яких надані відокремленими підрозділами такої юрособи.

При закритті відокремлений підрозділ подає до контролюючого органу повідомлення за ф. №20-ОПП з інформацією про закриття об'єктів оподаткування, а юридична особа - повідомлення за ф. №20-ОПП з інформацією про відкриття об'єктів оподаткування, що не припиняються із закриттям відокремленого підрозділу. Так само подають повідомлення і при передачі об'єкта відокремленого підрозділу на баланс іншого відокремленого підрозділу чи юридичної особи або якщо внаслідок організаційних чи інших змін об'єкт перестав бути об'єктом оподаткування відокремленого підрозділу.

Відомості повідомлення за ф. №20-ОПП вносять до Єдиного банку даних юросіб:

- не пізніше наступного робочого дня після їх надходження до контролюючого органу засобами електронного зв'язку в електронній формі (про результати опрацювання документу платнику направляють в електронному вигляді квитанцію 2);

- не пізніше 15 днів (30 днів для великих за обсягом) від дня їх надходження до контролюючого органу на паперових носіях.

Нагадаємо: платники податків можуть переглянути інформацію про об'єкти оподаткування в приватній частині Електронного кабінету.

Джерело: офіційний портал ГУ ДФС у Тернопільській області.

Що таке форма № 20-ОПП, у яких випадках її подають та як заповнюють; яку передбачено відповідальність за неподання форми № 20-ОПП, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Повідомлення про об'єкти оподаткування чи об'єкти, пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність. Форма № 20-ОПП".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини