Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Декілька поставок в один день по одному договору: скільки складати ПН

31 липня 2019, 14:30
1245
0
Реклама

Херсонські податківці на виконання рішення суду надали нову ІПК щодо кількості податкових накладних у разі декількох поставок в один день по одному договору.

У разі відвантаження товарів покупцю декілька разів протягом одного дня у межах однієї цивільно-правової угоди постачальнику необхідно при складанні податкових накладних враховувати вимоги п. 201.7 ПКУ та умови господарських договорів у частині їх оплати (попередньої оплати), повного/часткового постачання тощо.

Податківці вказали: у випадку постачання протягом одного дня одному і тому ж покупцю товару в межах одного і того ж договору, не вважатимуть помилкою, коли постачальник складе одну податкову накладну на загальну суму товарів, поставлених протягом одного дня.

Джерело: ІПК ГУ ДФС у Херсонській області від 25.07.2019 р. № 3466/ІПК/21-22-12-02-13.

Зі зразками заповнення податкової накладної в найпоширеніших випадках можна ознайомитися в матеріалі "Нова податкова накладна в зразках" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини