Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Віртуальний рай: Уряд приступає до запуску електронних кабінетів фізосіб

16 серпня 2019, 12:50
665
0
Реклама

29.07.2019 р. Президент підписав Указ "Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг"

Наприкінці липня 2019 року ми сповіщали, що Глава держави підписав указ щодо розвитку електронних послуг, який має упорядкувати та забезпечити прозорість роботи державних реєстрів.

Тепер Уряд схвалив план виконання Указу Президента. Він містить такі важливі завдання як розвиток е-послуг (портал, е-кабінет, мобдодаток, е-оплата, пріоритетні е-послуги), е-ідентифікації (демографічний реєстр, верифікація даних про громадян, єдиний ідентифікатор) та аудит державних реєстрів.

Один із напрямів "е-кабінет громадянина". Вже проведено зустрічі з Мінюстом та ДФС і до кінця тижня з ПФУ, Держгеокадастром, МВС, щоб забезпечити можливість українцям отримувати через е-кабінет доступ до своїх даних в базових реєстрах - майно, бізнес, земля, транспорт, податки, РАГС тощо.

Інформацією поділився на свої сторінці у мережі Фейсбук Олексій Вискуб, перший заступник голови в Державному агентстві з питань електронного урядування України.

Liga: REPORT - сучасний хмарний сервіс подання звітності та реєстрації податкових накладних. Лише у Liga: REPORT - аналіз ризиків блокування ПН/РК за кодом УКТ ЗЕД/ДКПП, перевірка реєстраційного ліміту ПДВ, а також миттєвий обмін документами з контрагентами.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини