Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дерегуляція та діджиталізація – що обіцяє нам нове Мінекономіки

3 вересня 2019, 11:00
354
0
Реклама

Міністерством аграрної політики та продовольства в єдине На порядку денному - об'єднання Міністерства економічного розвитку і торгівлі з Міністерством аграрної політики та продовольства в єдине відомство. Воно має на меті пришвидшення приватизації державних підприємств, запровадження ринку земель сільськогосподарського призначення, детінізацію аграрних ринків та земельних відносин, лібералізацію трудових відносин.

Очікується, що міністерство займеться синхронізацією діяльності всіх ринків та реформою аграрної сфери. Дерегуляція та діджиталізація мають стати ключові інструменти боротьби з корупцією у сферах апробацій, сертифікації та дозвільної діяльності. На черзі - й перезавантаження системи державної статистики.

Тимофій Милованов підкреслив, що буде докладено максимально зусиль, аби життєвий сільськогосподарський цикл не було порушено.

Джерело: Урядовий портал

Liga: REPORT - сучасний хмарний сервіс подання звітності та реєстрації податкових накладних. Лише у Liga: REPORT - аналіз ризиків блокування ПН/РК за кодом УКТ ЗЕД/ДКПП, перевірка реєстраційного ліміту ПДВ, а також миттєвий обмін документами з контрагентами.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини