Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Власникам "євроблях" знову відстрочили штрафи

23 вересня 2019, 11:50
835
0
Реклама

Президент Володимир Зеленський підписав законопроєкт про відстрочку на 90 днів штрафів за нерозмитнені автомобілі на іноземній реєстрації.

На сайті Верховної Ради зазначають, що документ 20 вересня повернутий з підписом глави держави.

12 вересня Уряд прийняв за основу і в цілому законопроект №?1030 про відстрочку на 90 днів застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів (ввезених із 01.01.2015 р.) на територію України.

Документ на пленарному засіданні в четвер підтримали 284 народних депутата при необхідних 226 голосів.

Отже, реальне застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митну територію України почнеться з 20 листопада 2019 р. Скажімо, з цієї дати за перевищення строку доставки транспортних засобів особистого користування та комерційного призначення більш ніж на 30 діб стягуватимуть штраф у розмірі 170 тис. грн або проведуть конфіскацію автомобіля. Детальніше про це читайте тут.

Джерело: офіційний веб-портал ВРУ

У чому відмінність у реєстрації авто, придбаних на території України, й авто, ввезених із-за кордону, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Реєстрація автотранспорту".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини