Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 1 листопада по-новому повертатимуть переплату за податками

24 жовтня 2019, 15:45
1937
0
Реклама

З 1 листопада буде діяти новий механізм повернення платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов'язань та пені.

Податківці нагадали, що даний механізм починає діяти у зв'язку з набранням чинності наказу Мінфіну від 11.02.2019 р. № 60.

Вони закликають для максимальної зручності обробки заяв платників в процесі повернення коштів та унеможливлення виникнення помилок подавати заяви в електронній формі через електронний кабінет платника податків.

Додатково до заяви платник може подати копію платіжного документа, на виконання якого помилково та/або надміру сплачений платіж перераховано до бюджету.

Джерело: ГУ ДПС у м. Києві

За яких умов та в якому порядку платник податків може повернути помилково та/або надміру сплачені грошові зобов'язання та пеню, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Умови повернення помилково та/або надміру сплачених грошових зобов'язань та пені".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини