Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін раптово захотів зменшення штрафів за порушення в сфері РРО

28 грудня 2019, 15:30
501
0
Реклама

27 грудня Кабмін схвалив проект змін до Закону про РРО. Під час використання касових апаратів для суб'єктів господарювання передбачається зменшення відповідальності. Зокрема, у проєкті прописана пропозиція скасування деяких видів штрафів у разі використання програмного РРО. Йдеться про штраф, наприклад, якщо контрольну стрічку не надруковано чи не створено в електронній формі, або ж за неподання звітності до контролюючих органів.

Проєкт змін до Закону також передбачає скасування штрафів за попереднє програмування найменування цін, товарів (послуг) та обліку їх кількості.

Уряд планує впровадження ризик-орієнтованого підходу при проведенні ДПС фактичних перевірок щодо додержання фізичними особами - підприємцями вимог у сфері застосування РРО.

А також завдяки проєкту змін можна буде доопрацювати програмні РРО з урахуванням потреб бізнесу та цілей державної фіскальної політики.

За повідомленням Мінеконорозвитку

Про те, що маємо від прийняття скандальних законів щодо РРО читайте в статті електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини