Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Visa залучили до розробки програмного РРО

12 лютого 2020, 16:10
349
0
Реклама

В ДПС повідомили, що спільно з платіжною системою Visa розроблятимуть додаток, який виконуватиме функції касового апарату.

"Ми не стоїмо на місці, позаяк готуємо дорожню карту співпраці з Visa, в рамках якої, в тому числі, ми зможемо залучити спеціалістів однієї з найбільших платіжних систем для роботи над програмним РРО", - повідомили у ДПС.

Електронні РРО або касові апарати невдовзі будуть використовуватися всіма підприємцями, зокрема ФОП, які працюють з готівкою. Такі апарати будуть безкоштовними, та існуватимуть у вигляді програми або додатку на комп'ютері, планшеті або смартфоні.

Нагадаємо, що нещодавно Голова ДПС Сергій Верланов та представники компанії Visa підписали Меморандум про співпрацю.

Звертайте увагу!

Законами запроваджується обов'язковість використання РРО ФОП, що працюють у сферах торгівлі та харчування. Разом з цим, таким ФОП та іншим підприємцям дозволять використовувати безкоштовні аналоги касових апаратів у вигляді додатків на смартфони, планшети та комп'ютери.

За повідомленням прес-служби ДПС у Facebook.


Як правильно проводити розрахунки через РРО? Які дії касира до початку роботи та після закінчення робочого дня? Що потрібно зберігати на місці проведення розрахунків, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Проведення розрахунків через РРО (алгоритм)".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини