Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавців сотнями запрошують до податкової на розмову про малі зарплати

19 лютого 2020, 15:38
4474
1
Реклама

Волинські податківці зафіксували у січні 2020 року 918 випадків, коли роботодавці порушили гарантії в оплаті праці.

Вони виявили ці порушення шляхом аналізу звітності, яку надають працедавці. Такий аналіз засвідчив: господарюючі суб'єкти допускають випадки виплати зарплат на рівні менше мінімального.

Саме 249 таких працедавців запросили на засідання відповідних комісій при органах місцевої влади, а 1364 представників господарюючих суб'єктів спілкувалися з представниками ДПС щодо причин порушень соціальних гарантій найманим працівникам.

За результатами проведених бесід податківці підсумували, що у звітності, поданій у січні, 973 працедавці відзвітувалися про ріст показників оплати праці. Як наслідок, бюджет додатково отримає 1,3 млн. грн ПДФО та 0,1 млн. грн. військового збору.

Джерело: ГУ ДПС у Волинській області.


ВХто та до якої відповідальності може бути притягнений за порушення у сфері оплати праці, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Відповідальність роботодавця у сфері оплати праці".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини