Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оманлива реклама "дешевих" кредитів турбуватиме до 2 червня

20 лютого 2020, 10:55
771
0
Реклама

НБУ переніс на 02.06.2020 р. свій обов'язок щоденно моніторити веб-сайти і рекламу банків та контролювати дотримання вимог про розкриття інформації. Зазначені зміни затверджені постановою Правління НБУ від 11.02.2020 р. № 18.

Як заявили в НБУ, фінансовим установам надали додатковий час на адаптацію до нових вимог щодо розкриття інформації про послуги на веб-сайтах та в рекламі. Раніше передбачалося, що нові вимоги до веб-сайтів мали вступити в дію з 02.03.2020 р.

Упродовж лютого-травня 2020 року НБУ разом із банками проведуть спільну роботу та відпрацюють вимоги, аби з червня 2020 року споживачі могли легко отримувати від фінансових установ вичерпну, прозору та зрозумілу інформацію про банківські послуги.

Головна зміна, яка має відбутися на веб-сайтах та рекламі банків, - поява достовірної, правдивої, актуальної та достатньої за обсягом інформація про послуги, їхню повну вартість для споживача, умови отримання та ризики. Це дасть змогу споживачеві приймати справді зважені фінансові рішення.

Аналітична система перевірки та моніторингу контрагентів реалізована у сервісі CONTR AGENT. Оформіть заявку на тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини