Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрпошта змінює умови вручення та зберігання поштових відправлень

20 березня 2020, 10:00
15240
0
Реклама

Укпочта на своєму сайті повідомила, що під час карантину вона частково змінює умови доставки і вручення поштових відправлень, а також безкоштовно зберігатиме реєстровані у відділеннях поштові відправлення.

Так, до 3 квітня 2020 року включно Укрпошта:

1. Рекомендовані поштові відправлення (крім листів з позначкою "Судова повістка") буде вкладати до абонентських скриньок адресатів. Якщо абонентська скринька несправна, адресатів інформуватимуть про надходження рекомендованих листів повідомленнями або через мережу Інтернет, або через засоби зв'язку - домашні чи мобільні телефони.

2. Рекомендовані листи з позначкою "Судова повістка" доставлятимуться відповідно до вимог Правил надання послуг поштового зв'язку.

Зважайте: з 17 березня 2020 р. і до закінчення карантину в усіх об'єктах поштового зв'язку плата за зберігання поштових відправлень, зокрема "Укрпошта Експрес", "Укрпошта Стандарт" та "Укрпошта SmartBox" не стягується. Також безкоштовним буде зберігання вхідних (імпортних) відправлень з-за кордону.

Для підтримки бізнесу ЛІГА:ЗАКОН створила АНТИКРИЗОВИЙ ПАКЕТ. Обирайте вигідну пропозицію в період нестабільності.

З метою запобігання поширенню короновірусу варто уникати місць масового скупчення людей та зменшувати кількість непотрібних контактів. Тож бухгалтеру та керівнику підприємства у цьому допоможе сучасний професійний сервіс Liga:Report. Він дозволяє легко та оперативно подати податкову, фінансову та статистичну звітність онлайн, зареєструвати податкові та акцизні накладні. А для підприємців є відмінний помічник, який самостійно розраховує та сплачує податки, - бот-бухгалтер ReporTaх.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини