Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Паспортні послуги та реєстрація авто у сервісних центрах стануть доступні із 12 травня

11 травня 2020, 10:15
4363
0
Реклама

11.05.2020 р. - відправна точка для рестарту торгівельного бізнесу та сфери послуг. Адже за рішенням Кабміну перукарням, магазинам і кафе, а також іншому бізнесу дозволяють працювати.

Проте перший робочий день наступить 12.05.2020 р. (вівторок) і саме тоді сервісні центри МВС поступово відновлюють свою роботу з можливістю їх громадянами. Інформацію розмістили на сайті Головного сервісного центру МВС.

Вони вже облаштовані захисними прозорими перегородками та позначками соціальної дистанції. Послуги надаватимуть з дотриманням вимог перебування однієї особи на 10 кв.м та з урахуванням дистанції між відвідувачами не менше ніж 1,5 метри.

Також у сервісних центрах МВС проводитимуть термометрію всім відвідувачам, буде можливість оброблення рук антисептичними засобами, а у приміщеннях запроваджено постійне вологе прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів та регулярне провітрювання.

Послуги надаватимуть за попереднім записом в електронну чергу через функціонал, що буде розміщений на офіційному вебсайті ГСЦ МВС. За відсутності в сервісному центрі МВС електронної черги, запис буде проводитись за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС відповідної області.

Сервісні центри МВС надаватимуть усі адміністративні послуги, окрім прийняття практичних іспитів на право керування транспортним засобом.

Аби завітати до сервісного центру МВС треба бути із захисною маскою або респіратором.

Водночас повертаються 12.05.2020 р. до роботи із відвідувачами територіальні підрозділи ДМСУ та центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс", які планують розширити графіки роботи та збільшити кількість послуг.

Стежите за усіма новинами по темі "Карантинні обмеження"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин. Отримайте вільний доступ до LIGA360, якщо користуєтеся принаймні одним з продуктів ЛІГА:ЗАКОН.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини