Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для визначення тарифів на транспортні послуги створять окремий орган влади

8 липня 2020, 14:30
360
0
Реклама

Питання формування тарифів на транспортні послуги має бути передано до сфери управління незалежного регулятора. На цьому наголосив міністр інфраструктури України Владислав Криклій під час засідання круглого столу з обговорення законопроекту “Про Національну комісію, що здійснює регулювання у сфері транспорту”, інформує Урядовий портал.

Відслідковувати прийняття змін до законодавства по обраній темі легко з LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ.

За словами очільника Міністерства, заплановані зміни дозволять сформувати конкурентні ринки перевезень та гармонізувати ринок транспортних послуг в інтересах всіх його учасників.

Відповідно до проекту Закону, Нацкомісія регулюватиме діяльність суб'єктів природних монополій на ринках транспортних послуг та суміжних ринках. Йдеться про користування залізничними коліями, диспетчерськими службами, вокзалами та іншими об'єктами інфраструктури, що забезпечують рух залізничного транспорту загального користування, управління повітряним рухом, спеціалізовані послуги у річкових, морських портах, морських рибних портах та аеропортах. Також це внутрішні та міжнародні перевезення пасажирів та вантажів залізничним, повітряним, річковим та морським транспортом.

Рекомендуємо для використання публікації модуля ситуацій ІПС ЛІГА:ЗАКОН, які лаконічно та по-суті розкладуть по поличках усе необхідне для повсякденної діяльності:

- "Договір перевезення: юридичні питання";

- "Договір перевезення: бухгалтерський та податковий облік";

- "Надання транспортних послуг стороннім замовникам";

- "Облік витрат на організацію перевезень працівників";

- "Ліцензія на перевезення пасажирів і вантажів";

- "Відповідальність в галузі автоперевезень";

- "Відповідальність залізниці за неякісні пасажирські перевезення".

Для отримання доступу до документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини