Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Владна більшість готова ризикнути зростанням цін та девальвацією гривні

15 липня 2020, 16:05
357
0
Реклама

Партія "Слуга народу" і її парламентська фракція готові взяти на себе відповідальність за зростання цін і девальвацію гривні. А додаткова емісія гривні неминуче приведе до цих наслідків. Про це голова парламентського комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха сказав в інтерв'ю РБК-Україна.

"Треба змиритися з думкою, що будь-яка емісія не проходить непоміченою. Те, що буде певний сплеск цін і курсу у випадку, якщо буде прийнято таке рішення, це 100%", - сказав він. За його словами, зростання цін і девальвація будуть залежати від того, куди підуть гроші. Він не виключив, що кошти будуть спрямовані на підтримку великого бізнесу, фінансово-промислових груп.

Голова економічного парламентського комітету вважає "найгіршим" реімміграцию, коли відкриються кордони з Європою: "І просто поїде півкраїни, тому що держава не може забезпечити їм роботу тут. Тому ми змушені так робити, тому ми не можемо дати великим підприємствам, які генерують багато робочих місць, зупинитися".

Не дайте шахраям нажитися у період кризи! Поставте свої об'єкти нерухомості на моніторинг у сервісі SMS-Маяк. Сервіс миттєво проінформує про зміни статусу об'єктів нерухомого майна у вигляді сповіщення в особистому кабінеті, sms-повідомлення чи email-листа. Поставити на моніторинг зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини