Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Карантинні правила для шкіл, садків і транспорту буде змінено — домовленість МОЗ та місцевої влади

16 вересня 2020, 15:10
3035
0
Реклама

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов провів селекторну нараду з міськими головами українських міст, під час якої були досягнуті домовленості між МОЗ та місцевою владою щодо протиепідемічних заходів, які мають бути вжиті під час епідемії COVID-19. Про це повідомляє Урядовий портал.

“Ми знайшли спільне бачення та спільну філософію щодо того, як нам забезпечити виконання усіх норм та зробити їх максимально прийнятними для жителів міст. Обговорили багато проблемних моментів: масові заходи, роботу транспорту та ринків, інші обмеження, яких треба дотримуватись, щоб протистояти поширенню епідемії. Та дослухалися один до одного”, - зазначив міністр під час наради.

За результатами зустрічі, Міністерство ініціює відповідні зміни до постанови уряду щодо карантинних заходів, які торкнуться роботи освітніх закладів, дитячих садків та транспорту. Міські голови своєю чергою взяли на себе відповідальність щодо забезпечення контролю за дотриманням встановлених вимог та правил адаптивного карантину.

Стежите за усіма новинами на тему "Пільги та обмеження бізнесу під час карантину"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте, та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин.

Про специфіку опплати педагогів закладів освіти і працівників ДЮСШ читайте в матеріалі сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух". Для отримання доступу до зазначених та інших матеріалів видання "Інтербух" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини