Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Форму запиту ДПС на проведення зустрічної звірки оновлять

Реклама

ДПС розробила проект наказу Мінфіну "Про внесення змін до форми запиту контролюючого органу на проведення зустрічної звірки". Це потрібно для того аби привести форму запиту у відповідність до змін в законодавстві.

Зокрема, відповідно до абзацу 4 п. 73.5 ПКУ під час зустрічної звірки забезпечують отримання документів (інформації), необхідних для визначення відповідності умов контрольованої операції принципу "витягнутої руки". Тому форму запиту доповнять положеннями щодо надання платниками податків наведеної вище інформації та документів для проведення зустрічної звірки.

Також у формі запиту на проведення зустрічної звірки визначено, що інформація та її документальне підтвердження надають засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням вимог закону щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису. Тому до форми запиту внесуть посилання на необхідність дотримання вказаної норми.

Швидка допомога бухгалтеру з питань подання звітності - це Liga:Report. Спробуйте онлайн-сервіс та переконайтеся як просто звітувати будь-де та будь-коли. Вигідна ціна для юридичних осіб та жодних доплат за модулі. HYPERLINK "https://report.ligazakon.net/?utm_source=buh.ligazakon.net&utm_medium=news&utm_campaign=report&utm_content=cons01" Замовте доступ вже сьогодні..

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини