Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Звітувати з Report стало ще легше

24 грудня 2020, 09:40
965
0
Реклама

Liga:REPORT - хмарний сервіс формування і подання звітності до державних органів та адміністрування ПДВ у грудні випустив оновлення, що стосуються усіх категорій користувачів.

Оновлення для ФОПів

Первинні документи:

1. Додано механізм створення видаткової накладної та акту виконаних робіт на підставі рахунку. Документи передзаповнюються автоматично згідно вихідного документа.

2. Нова опція "Друкувати" для Платіжних доручень.

Користувач може зберігати платіжні доручення в pdf-форматі з необхідними йому реквізитами та відправити на друк.

Нагадаємо, що Report дає можливість створювати такі первинні документи як рахунок, видаткова накладна, довіреність, акт надання послуг, ТТН, платіжне доручення та накладну на повернення, а також завантажувати їх в форматі pdf або xml для відправки. Такий функціонал повністю закриває потреби мікро-бізнесу в обліковій системі.

Книга обліку доходів ФОП:

1. До електронної книги обліку доходів Report додано можливість фільтрувати дані за типом (готівковий чи безготівковий), за періодом, за сумою.

2. Завантаження книги доходів в форматі PDF.

Щойно програма сформує файл - користувач отримає посилання на її завантаження на електронну пошту, або push-сповіщення в Report.

Нагадаємо, що вести книгу обліку в електронному вигляді дозволено підприємцям спрощеної системи оподаткування з 2021 року. Детально про це ми розповіли в повідомленні про нові правила ведення обліку доходів і витрат ФОПами із 1 січня 2021 року.

Liga:REPORT - простий та легкий спосіб вести облік та звітуватися ФОПу. Містить усі актуальні форми звітності, реквізити сплати податків, та нагадує про крайні терміни звітування. Купуйте онлайн усього за 338 гривень на рік.

Потрібно більше можливостей? Спробуйте рішення Liga360:Підприємець та разом з онлайн-звітністю, отримайте можливість перевіряти своїх контрагентів та стежити за змінами законодавства.

Для юридичних осіб чи ФОП на загальній системі оподаткування

Адміністрування ПДВ. ПН/РК.

З'явилася опція масової нумерації податкових накладних і розрахунків коригувань. Користувач може обрати перелік ПН/РК та надати їм наскрізну нумерацію (від 1 до безкінечності) в рамках будь-якого періоду (до року).

Звітність до ФСС

Відтепер користувачі можуть створювати Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам (C11002) на підставі Заяви -розрахунку (C11002) з функцією автозаповнення.

Інші покращення:

1. В звітах з ЄСВ, ф. № 1ДФ, Декларації з податку на додану вартість та Фінансовій звітності додано автозаповнення коду міста з налаштувань підприємтва.

2. Обновлені довідники ф. № 1ДФ, зокрема Ознаки доходів.

3. Додано можливість обирання ставку "нуль" в колонці 5 додатка ПН (J0111518) в Декларації з податку на прибуток.

Щоб подавати звіти за лічені хвилини, тримати руку на пульсі змін законодавства, перевіряти контрагентів та читати фахову аналітику - обирайте рішення Liga360:Бухгалтер.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини