Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Видачу ліцензій на оптову торгівлю підакцизними товарами передали в регіони

Реклама

Регіональні підрозділи ДПС видаватимуть ліцензії на оптову торгівлю підакцизними товарами. Рішення Уряду прийняли 23.12.2020 року.

Постановою передбачили:

- надання територіальним органам ДПС функції ліцензування оптової торгівлі спиртом етиловим, алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами що використовуються в електронних сигаретах і пальним;

- види господарської діяльності, ліцензування якої здійснюють контролюючі органи, доповнюють діяльністю з виробництва, оптової та роздрібної торгівлі рідинами, що використовуються в електронних сигаретах. Ця норма набуває чинності з 1 січня 2021 року.

Наразі ліцензії на оптову торгівлю підакцизними товарами можна отримати в центральному апараті ДПС. Нові положення надають змогу бізнесу отримувати такі ліцензії в територіальних підрозділах ДПС, що спрощує умови ведення госпдіяльності.

Зверніть увагу, що із 1 січня податкові інспекції функціонують як відокремлені підрозділи ДПС.

Стежити за змінами в законодавстві ще простіше, ніж раніше. Контролюйте тільки ті норми закону, які цікаві вам. В модулі LIGA360.Smart-сигнали отримуйте сповіщення, які ви встановили в інформаційно-правовій системі ЛІГА:ЗАКОН. Замовити доступ для бухгалтера можна тут.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини