Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд затвердив перелік ліцензованих товарів для експорту та імпорту у 2021 році

Реклама

Перелік товарів, експорт яких підлягає ліцензуванню, та обсяги їх квот, визначені постановою КМУ від 28.12.2020 р. № 1329.

В ній же містяться також:

- перелік контрольованих речовин (озоноруйнівних речовин та фторованих парникових газів), експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню;

- перелік товарів та обладнання, що можуть містити озоноруйнівні речовини та фторовані парникові гази, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню (крім товарів та обладнання, що перевозяться у контейнерах з особистими речами);

- перелік товарів, імпорт яких з Республіки Північна Македонія підлягає ліцензуванню в рамках тарифної квоти відповідно до положень Угоди про вільну торгівлю між Україною та Республікою Македонія.

Не використані у 2020 році суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності ліцензії на експорт (імпорт) товарів, визначених у постанові КМУ від 24.12.2019 р. № 1109, дійсні до 1 березня 2021 року, якщо інше не передбачено відповідними міжнародними договорами України.

Коли часу обмаль - вкрай необхідно тримати в фокусі найголовніше. Отримайте доступ до рішення LIGA360: Бухгалтер і перевіряйте контрагентів, звітуйтеся онлайн, читайте аналітичні матеріали та отримуйте автоматичні сповіщення про зміни в законодавстві.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини