Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Проблеми в обмеженні продажу промислових товарів нема, бо існує доставка — міністр

12 січня 2021, 17:35
725
2
Реклама

Кабмін попередив про введення жорсткого карантину заздалегідь. Тому українцям дали достатньо часу, щоб купити все необхідне з промислових товарів, вважає міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Про це він повідомив під час онлайн-брифінга з перекладом жестовою мовою. Міністр нагадав, що постанова про введення карантину була прийнято ще 9 грудня.

За словами міністра, "Ми заздалегідь, за місяць розповіли і показали, що буде можна в країні, а що не можна - які товари будуть у вільному продажу і чи можна буде спокійно їх купувати, які магазини будуть відкриті, тобто ті, які торгують продуктами харчування, засобами гігієни, побутовою хімією, медичними виробами, ліками, а які будуть закриті (те, що стосується промислових товарів). Ми про це говорили протягом грудня".

"Вважаю, що до цих 16 днів, які ми відвели на карантин, можна було підготуватися. Можна було розрахувати, яка кількість нових шкарпеток або футболок потрібно людині на цей час", - сказав М. Степанов на брифінгу 11 січня. Він також додав, що адресну доставку й інтернет-торгівлю ніхто не скасовував, тому всі необхідні товари можна придбати в інтернет-магазинах.

Раніше міністр охорони здоров'я порадив, де під час січневого посиленого карантину можна без проблем придбати сигарети та батарейки.

Якими будуть наступні рішення влади? Користуйтеся екосистемою LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів та інших нормативно-правових актів, що можуть вплинути на ваш бізнес та ведення обліку. Замовити прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини