Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновили форму запиту ДПС на проведення зустрічної звірки

Реклама

Мінфін наказом від 08.12.2020 р. № 746 змінив форму запиту контролюючого органу на проведення зустрічної звірки.

Фактично маємо нову редакцію форми запиту від ДПС про надання інформації та її документального підтвердження для проведення зустрічної звірки.

Зокрема, згідно абз. 4 п. 73.5 ПКУ під час зустрічної звірки отримуються документи (інформація), необхідні для визначення відповідності умов контрольованої операції принципу "витягнутої руки". Тому форму запиту доповнили положеннями щодо надання платниками податків наведеної вище інформації та документів для проведення зустрічної звірки.

Також у формі запиту визначили, що інформацію та її документальне підтвердження надають засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу та електронних довірчих послуг . Тому до форми запиту додали посилання на необхідність дотримання вказаної норми.

Як не помилитися з даними контрагентів? З рішенням Liga360: Бухгалтер. Перевіряйте постачальників, клієнтів, контрагентів. Дізнавайтесь код ЄДРПОУ, адресу реєстрації, статус платника ПДВ. Щоб скористатись усіма перевагами Liga360 для бухгалтерів замовте тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини