Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд змінив карантинні правила для наукових, освітніх та професійних семінарів та конференцій

Реклама

Уряд дозволив приймання відвідувачів під час проведення публічних наукових, освітніх та професійних тематичних заходів, але з наповненістю залів не більше 50% місць (розміщення з вільним місцем поруч, спереду та позаду) у кожному окремому залі або у разі, коли організатори таких заходів забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів з розрахунку одна особа на 5 кв. метрів споруди чи приміщення.

Зміни внесли до "карантинної" постанови № 1236 та діють вони із 06.02.2021 року.

Разом з тим, попереднє обмеження в пп. 6 п. 2"карантинної" постанови № 1236 залишилось. Згідно нього під час карантину заборонялися масові (культурні, у тому числі концерти, спортивні, соціальні, рекламні тощо) заходи за участю більш як 20 осіб (у разі проведення заходів за участю до 20 осіб організатор забезпечує дотримання між учасниками фізичної дистанції не менш як 1,5 метра).

Джерело: постанова КМУ від 05.02.2021 р. № 83.

Малий бізнес потребує великих зусиль. LIGA360 допоможе тримати на контролі свою підприємницьку діяльність й економити час. Отримайте повну базу законодавства, контролюйте звітність та заборгованість перед державою. Перевіряйте постачальників і клієнтів. Спробуйте всі переваги LIGA360: Підприємець, замовивши тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини