Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 24 лютого діє адаптивний карантин - які обмеження для "жовтої", "помаранчевої" та "червоної" зон

Реклама

18.02.2021 року опублікована постанова КМУ від 17.02.2021 р. № 104, якою Уряд продовжив на території України термін дію карантину до 30 квітня 2021 року.

Починаючи із 24 лютого 2021 року на території України діятиме "жовтий" рівень епідемічної небезпеки з відповідними обмеженнями та протиепідемічними заходами, що наразі діють на території всієї країни.

Погіршення епідемічної ситуації в окремих регіонах та настання ознак "помаранчевого" рівня епідемічної небезпеки, стане сигналом для місцевих органів виконавчої влади вжити додаткові протиепідемічні заходи, які запроваджуються рішеннями регіональних комісій з ТЕБ та НС з метою недопущення подальшого погіршення епідемічної ситуації.

При настанні в регіоні ознак "червоного" рівня епідемічної небезпеки рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС на території всього регіону вводяться додаткові обмеження, аналогічні тим, які були встановлені в Україні з 8 до 25 січня 2021 року.

Кольорові рівні епідемічної небезпеки встановлюватимуть на рівні областей, а не окремих районів чи населених пунктів.

Перехід на "зелений" рівень відбуватиметься на усій території України, але для цього ситуація із захворюваністю має суттєво покращитися не менше, аніж у 13 регіонах.

МОЗ публікуватиме ознаки для визначення регіону зі значним поширенням COVID-19.

Відповідно до індикаторних показників для визначення регіонів зі значним поширенням covid-19 станом на 23.02.2021 року до "червоної" зони потрапили Івано-Франківська та Чернівецька області, а до "помаранчевої" зони - ще 7 областей України.

На території регіонів, на яких установлено "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки, діють обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "жовтої" зони. Додатково на території регіонів, на яких установлено "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки, рішенням регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запроваджуються посилені заходи контролю за дотриманням на території регіону встановлених обмежувальних протиепідемічних заходів.

Бізнес щодня стикається з ризиками - від партнерів, клієнтів або конкурентів. Відтепер у CONTR AGENT можна проаналізувати інформацію з державних реєстрів, і дізнатись чи є особа у реєстрі боржників, або має відкриті провадження. Встигніть замовити CONTR AGENT за вигідною ціною, тільки у лютому.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини