Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін розробив оновлену форму декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари

Реклама

На сайті Мінфіну оприлюднено проект наказу "Про внесення змін до Форми декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію) та Порядку складання та подання Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію)".

Незабаром платники акцизу зможуть отримати нову редакцію форми Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію), а також порядку її складання та подання.

Рішення мотивоване тим, що із 01.01.2021 року запроваджена адвалорна ставка акцизу на сигарили, включаючи сигарили з відрізаними кінцями, з вмістом тютюну (код УКТ ЗЕД 2402 10 00 90).

Нагадаємо, що виробниками та імпортерами тютюнових виробів здійснюється встановлення максимальних роздрібних цін на підакцизні товари (продукцію) шляхом декларування таких цін (п.220.1 ПКУ).

Слідкуйте за законодавчими змінами автоматично з LIGA360. Система сповістить про правки не лише документа в цілому, а й окремих абзаців. Придбайте LIGA360 сьогодні та отримайте доступ до повної бази нормативних актів й аналітики.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини