Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податок на прибуток за 2020 рік сплачують не пізніше 11 березня

Реклама

В ГУ ДПС у м. Києві звернули увагу, що 11 березня 2021 року - останній днем сплати задекларованих сум податкових зобов'язань з податку на прибуток підприємств за результатами 2020 року.

Нагадують, що платники податків зобов'язані самостійно сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену у поданих ними деклараціях, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого для подання податкової декларації.

Оскільки граничний термін подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств за 2020 рік - 1 березня 2021 року, то сплатити податкові зобов'язання слід не пізніше 11 березня 2021 року.

Також 11 березня - останній день для сплати частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями за результатами фінансово-господарської діяльності за 2020 рік.

До того ж незабаром діятиме нова форма розрахунку частини чистого прибутку для держпідприємств.

Для підприємців є відмінний помічник, який самостійно розраховує та сплачує податки, - бот-бухгалтер ReporTaх.

Також для платників податків в нагоді стане сервіс онлайн-звітності REPORT, який містить актуальні форми та реквізити для сплати податків, шаблони базових первинних документів та підтримку користувачів в чаті. Замовляйте доступ та переконайтеся самі.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини