Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві з 20 березня на карантин закривають кафе, ТРЦ, непродовольчі магазини

Реклама

Мер Києва Віталій Кличко в ході онлайн-брифінгу повідомив про погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус. Як результат - прийнято рішення увести із 20 березня до 9 квітня 2021 року на території м. Київ суворі карантинні обмеження.

Із 00:00 20 березня - тобто в ніч із п'ятниці на суботу ЗАБОРОНЯТЬ:

- роботу закладів культури, кінотеатрів, театрів, музеїв, концертних зал, ТРЦ (окрім продуктових магазинів, аптек, зоомагазинів, магазинів з продажу засобів гігієни та побутової хімії);

- релігійні богослужіння, якщо не забезпечена площа приміщення не менше 10 кв. м. на одну особу;

- масові заходи (розважальні, спортивних, культурні, рекламні та інші), а також - присутність глядачів на спортивних змаганнях.

Заклади громадського харчування працюватимуть винятково на виніс. Працюватимуть за дотримання суворих норм та без роботи кафе також і АЗС.

Перукарні, салони краси працюватимуть за попереднім записом, як і фітнес та спортивні зали, але без групових занять.

Також поки працюватимуть дитячі садочки. Школи після канікул повернуться до навчання, але дистанційно.

Усі підприємства та організації бюджетної сфери переходять на дистанційну роботу.

Приватний бізнес повинен максимально перейти на дистанційну форму роботи, за винятком підприємств критичної інфраструктури.

Громадський транспорт столиці працюватиме у звичному режимі з дотриманням суворих норм перевезення пасажирів та маскового режиму та заповненістю місць для сидіння на 50%.

Повний текст всіх уведених обмежень у протоколі № 20 від 18.03.2021 року засідання постійної комісії з питань ТЕБ та НС щодо коронавірусу.

Коли часу обмаль - вкрай необхідно тримати в фокусі найголовніше. Отримайте доступ до рішення LIGA360: Бухгалтер і перевіряйте контрагентів, звітуйтеся онлайн, читайте аналітичні матеріали та отримуйте автоматичні сповіщення про зміни в законодавстві.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини