Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Штраф та пеня чекають на ФОП, який занизив суму чистого доходу

Реклама

Якщо за результати перевірки ФОП виявлять заниження суми чистого доходу, що призвело до заниження податкових зобов'язань з ПДФО, то будуть застосовані фінансові санкції - нагадали в ГУ ДПС у Полтавській області.

Штраф в розмірі 10% суми визначеного податкового зобов'язання та/або іншого зобов'язання, контроль за сплатою якого покладено на контролюючі органи, чекає на ФОП, який занизив суму податкових зобов'язань.

Додатково при нарахуванні контролюючим органом за результатами перевірки податкового зобов'язання та/або іншого зобов'язання, на суму заниження податкового зобов'язання, починаючи з першого робочого дня, наступного за останнім днем граничного строку сплати платником податків цього зобов'язання та за весь період заниження (у тому числі за період адміністративного та/або судового оскарження) нараховують пеню.

Із судовою практикою у сфері оскарження рішень податківців допоможе система VERDICTUM, яка містить більш ніж 70 млн. судових рішень. Бажаєте отримати тестовий доступ до системи VERDICTUM - тисніть сюди.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини