Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Встановлено тимчасовий коефіцієнт рентабельності для гірничодобувних підприємств у 2021 році

Реклама

ДПС проінформувала платників рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин про тимчасовий коефіцієнт рентабельності для гірничодобувних підприємств.

Його застосовують для обчислення податкових зобов'язань з рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин за розрахунковою вартістю одиниці видобутої корисної копалини (п. 252.16 ПКУ).

Інформація викладена у листі Держгеонадра від 02.03.2021 р. № 210/02.

Держкомісія по запасам корисних копалин пропонує встановити такі тимчасові коефіцієнти рентабельності гірничодобувних підприємств (промислів) на ділянках нард, де проводять госпдіяльність з видобування корисних копалин, але геолого-економічна оцінка їхніх запасів з належним визначенням цього коефіцієнта не виконана, для застосування користувачами надр при обчисленні податкових зобов'язань у 2021 році:

- для нафтогазовидобувних підприємств - 1,262;

- для інших гірничовидобувних підприємств - 0,103.

Джерело: лист ДПС від 22.03.2021 р. № 6927/7/99-00-04-01-01-07.

Як бухгалтеру автоматизувати свою роботу? З рішенням Liga360. Система містить типові договори, форми й бланки, має зручний калькулятор відпусток та калькулятор індексації зарплати. А описи робочих ситуацій та персональні консультації експертів - додадуть професійної впевненості. Спробуйте Liga360 зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини