Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Правила побутового обслуговування населення оновлять

Реклама

Мінекономіки представило для громадського обговорення проект постанови КМУ, якою пропонує нову редакцію Правил побутового обслуговування населення.

В міністерстві такий крок обґрунтовують відміною обов'язкового застосування книги відгуків та пропозицій суб'єктами господарювання сфери торгівлі та ресторанного господарства.

Нині діючі Правила передбачають, що суб'єкти господарювання у приміщенні, де проводиться приймання та видача замовлень, повинні забезпечити наявність на видному та доступному для замовників місці, зокрема, книги заяв і пропозицій.

В оновлених Правилах до об'єктів надання побутових послуг належатимуть спеціально облаштовані місця для надання побутових послуг, розташовані в окремих стаціонарних спорудах або приміщеннях іншої стаціонарної чи тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, або в пересувних тимчасових спорудах для провадження підприємницької діяльності, обладнаних відповідним устаткуванням.

Також в Правилах уточнено та удосконалено порядок оформлення надання побутових послуг та гарантійні зобов'язання виконавця послуг.

Не витрачайте час на моніторинг законодавчих змін. Комплекс інформаційно-аналітичних продуктів LIGA360 надає доступ до актуальної бази законодавства та автоматично сповіщає про будь-які нововведення. Замовляйте тестовий доступ прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини