Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МОЗ пояснило, хто із роботодавців записує працівників на вакцинацію проти COVID-19

Реклама

МОЗ на своїй сторінці у мережі Facebook інформує громадян, що роботодавець подбає за працівників про запис у чергу або ж реєстрацію на щеплення проти COVID-19 (залежно від того, який етап вакцинальної кампанії, але якщо особа є в переліку).

Наразі вакцинують усіх медиків, військових на фронті, соціальних працівників, священнослужителів та людей старших 80 років.

Алгоритм запису на вакцинацію:

1. Регіональні координатори з вакцинації поінформують керівників закладів про початок вакцинації цільової групи та звертаються з проханням щодо формування списків.

2. Керівники закладів передають списки регіональному координатору з вакцинації.

3. Керівники закладів готують приміщення для вакцинації та домовляються з регіональним координатором про день та час візиту мобільної бригади.

4. У призначений день і час проводять вакцинацію за списком.

5. Працівники повинні не забути взяти з собою на вакцинацію копію документа про підписання декларації або паспорт з ідентифікаційним кодом (для реєстрації в електронній системі охорони здоров'я).

Не витрачайте час на моніторинг законодавчих змін. Комплекс інформаційно-аналітичних продуктів LIGA360 надає доступ до актуальної бази законодавства та автоматично сповіщає про будь-які нововведення. Замовляйте тестовий доступ прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини