Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Схвалена Таксономія UA XBRL МСФЗ 2020 для складання фінзвітності в електронному форматі

Реклама

В НКЦПФР повідомили, що 09.04.2021 року на засіданні Комітету з управління системою фінзвітності схвалили електронний формат Таксономії UA XBRL МСФЗ 2020 року (v.1.2) для використання суб'єктами звітування при складанні фінзвітності в електронному форматі за 2020 рік та проміжної фінзвітності в 2021 році.

Завантажити Таксономію UA XBRL МСФЗ можна за наступним посиланням.

Такий крок надає змогу завершити технічне налаштування компоненту Центру збору фінансової звітності (далі - ЦЗФЗ), призначеного для подання суб'єктами фінзвітності, складеної на основі Таксономії UA XBRL МСФЗ 2020 року в єдиному електронному форматі.

Про старт кампанії з подання до ЦЗФЗ фінзвітності, складеної на основі Таксономії UA XBRL МСФ 2020 року в єдиному електронному форматі, повідомлять додатково після завершення налаштування системи.

Подавайте звітність в пару кліків з Liga360: Бухгалтер. Актуальні форми звітів до держорганів, автоперевірка помилок та експертна аналітика. Вам допоможуть алгоритми заповнення з посиланнями на нормативно-правові акти для кожного звіту. Замовте Liga360 сьогодні й позбавте себе рутини.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини