Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київ виходить із локдауна 1 травня — кому дозволять відновити роботу

Реклама

Уже із суботи, 1 травня, в Києві послаблять суворі обмеження - заявив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

Комісія з НС столиці ухвалила рішення про послаблення протиепідемічних заходів. Тепер слово за Державною комісією з НС, яка ще має ухвалити рішення про перегляд рівня епідемічної небезпеки та виведення столиці із "червоної зони.

Тож із 1 травня відновлять роботу заклади торгівлі, ТРЦ, ринки, ярмарки, заклади громадського харчування, спортивні зали та фітнес-центри. З цієї ж дати весь наземний громадський транспорт та метро відновлять перевезення пасажирів у звичайному режимі.

Працюватимуть Центри надання адміністративних послуг, які прийматимуть відвідувачів за попереднім записом через електронні сервіси.

Із наступної середи, 5 травня, відновлюється навчальний процес у закладах загальної освіти, дошкільної та у вищих навчальних закладах. Також знову прийматимуть документи для зарахування дітей у перший клас на наступний навчальний рік.

Проте на Великдень і поминальні дні посилять контроль за дотриманням карантинних правил. Будуть організовані додаткові патрулі Національної поліції та "Муніципальної охорони", які працюватимуть у місцях масового скупчення людей, у парках та скверах. Під час Великодніх свят та поминальних днів вони контролюватимуть ситуацію біля релігійних установ та на міських кладовищах.

LIGA360 допоможе тримати на контролі свою підприємницьку діяльність й економити час. Отримайте повну базу законодавства, контролюйте звітність та заборгованість перед державою. Перевіряйте постачальників і клієнтів. Спробуйте всі переваги LIGA360: Підприємець, замовивши тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини