Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Коли декретниць та працівників в неоплачуваних відпустках не показують в додатка 4ДФ об’єднаного звіту

Реклама

Кількість працівників, які перебувають у відпустках по вагітності та пологах, по догляду за дитиною, без збереження зарплати, та по яких у звітному періоді не нараховували (виплачували) доходів за ознакою "101" в графі "Працювало за трудовими договорами" додатка 4ДФ до податкового розрахунку не відображають. На це вказують податківці у роз'ясненні із категорії 103.25 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua).

Треба враховувати, що податковий розрахунок подають лише при нарахуванні сум доходів платнику податку - фізособі податковим агентом, платником ЄСВ протягом звітного періоду.

Відомості про чисельність працівників показують у додатку 4ДФ до податкового розрахунку, зокрема, у рядку 4 навпроти напису "Працювало за трудовими договорами" - проставляють кількість працівників, які працюють за трудовими договорами (контрактами) у звітному періоді, по яких здійснювали нараховування доходу за ознакою "101".

Користуйтесь в роботі публікацією "4ДФ: особливості заповнення та виправлення помилок" сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух". Скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом або придбайте бухгалтерський cервіс "Інтербух".

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини