Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Індустріальним паркам обіцяють надати пільгове оподаткування

Реклама

Чергова податкова ініціатива внесена до ВРУ. Цього разу йдеться про законопроект № 5688 від 22.06.2021 року, котрий повинен, за задумом нардепів, створити сприятливі умови для інвестицій у промислове виробництво.

Документ пропонує:

- звільнити від ПДВ операції з ввезення на митну територію України у митному режимі імпорту нового обладнання, яке увозитимуть учасники індустріальних парків, виключно для власного використання для діяльності у сферах переробної промисловості або науково-дослідної діяльності на території (в межах) індустріального парку (без права надання в оренду, лізинг чи передачу в користування третім особам на будь-яких інших умовах);

- звільнити учасників індустріального парку від податку на прибуток протягом десяти років;

- надати право органам місцевого самоврядування встановлювати пільгові ставки податку на нерухомість і плати за землю на відповідній території, з об'єктів нежитлової нерухомості, які знаходяться на території індустріального парку та у власності учасників індустріального парку.

Не витрачайте час на моніторинг законодавчих змін. LIGA360 надає доступ до актуальної бази законодавства та автоматично сповіщає про будь-які нововведення. Замовляйте тестовий доступ прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини