Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Персональні візитні карти від роботодавця працівникам — додаткове благо із утриманням ПДФО

Реклама

Візитні картки, виготовлені для працівників, на яких зазначені, зокрема, логотип, реквізити підприємства та особисті дані конкретного працівника, будуть додатковим благом, отриманим платником податків від роботодавця та їх вартість включають до оподаткованого доходу. На цьому наполягають в ГУ ДПС у Львівській області.

Податківці відсилають до пп. "е" пп. 164.2.17 ПКУ, за яким до оподатковуваного доходу включають дохід, отриманий як додаткове благо у вигляді вартості безоплатно отриманих товарів (робіт, послуг), визначеної за правилами звичайної ціни, а також суми знижки звичайної ціни (вартості) товарів (робіт, послуг), індивідуально призначеної для такого платника податку.

Якщо додаткові блага надають у не грошовій формі, суму податку обчислююсь за правилами, визначеними п. 164.5 ст. 164 ПКУ (пп. 164.2.17 ПКУ).

Користуйтеся публікацією "Придбання візиток для працівників: чи потрібно утримувати ПДФО" в системі LIGA360: Бухгалтер. Тут об'єднані ключові професійні видання “БУХГАЛТЕР&ЗАКОН” та “Інтербух”. Більше переваг дізнайтеся за посиланням.

Як отримати знижку 30% на цифрове рішення LIGA360: Бухгалтер? Заповніть форму на сайті.

Підписуйтеся на на канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини