Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дозволи на роботи підвищеної небезпеки будуть видаватись через ЦНАП

Реклама

В Управлінні Держпраці у Вінницькій області звертають увагу на розпорядженням КМУ від 18.08.2021 р. № 969-р, яким визначено перелік адміністративних послуг органів виконавчої влади та адміністративних послуг, що надаються органами місцевого самоврядування у порядку виконання делегованих повноважень, які є обов'язковими для надання через центри надання адміністративних послуг (далі - ЦНАП).

Зокрема, до такого переліку потрапили:

- реєстрація об'єкта (об'єктів) підвищеної небезпеки в Державному реєстрі об'єктів підвищеної небезпеки;

- виключення об'єкта (об'єктів) підвищеної небезпеки з Державного реєстру об'єктів підвищеної небезпеки;

- реєстрація декларації безпеки об'єкта підвищеної небезпеки;

- продовження строку дії дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки;

- реєстрація зміни відомостей у декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці;

- видача гірничого відводу для розробки родовищ корисних копалин місцевого значення;

- переоформлення гірничого відводу для розробки родовищ корисних копалин місцевого значення.

Додатково в ГУ Держпраці у Запорізькій області повідомили, що з 1 листопада 2021 року питання щодо продовження терміну дії дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки будуть розглядатися після надходження заяви роботодавця та оригіналу дозволу до ЦНАП Запорізької області.

Бажаєте перевірити чи компанія має ліцензію на певний вид діяльності? Відтепер у сервісі CONTR AGENT доступні 30 офіційних ліцензійних реєстрів. Замовте тестовий доступ прямо зараз, та отримайте повноту інформації про партнерів й конкурентів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини