Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАЗК видало нові роз’яснення по заповненню антикорупційної декларації у 2022 році

Реклама

Із 1 січня 2022 року розпочалася кампанію антикорупційного декларування доходів та майна за 2021 рік.

В Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) підготували оновлену редакцію роз'яснень, яка охоплює понад 200 найпоширеніших питань.

В них можна знайти відповіді як на традиційні питання про те, як правильно декларувати спадщину, так і на ті, які почали виникати в декларантів лише минулого року: наприклад, чи потрібно декларувати "ковідну тисячу".

Із роз'ясненнями можна ознайомитися в Базі знань НАЗК за посиланням.

Також з'явилися відповіді на нові питання, котрі найчастіше надходять до НАЗК від декларантів. Зокрема, як дізнатися назву вашої територіальної громади для заповнення адресних блоків, як декларувати майно, яке взяли в лізинг, чи потрібно декларувати аліменти, та інші.

Зверніть увагу, що із 1 грудня запрацювала нова форма декларації. У викладених роз'ясненнях можна знайти як заповнювати змінені чи нові блоки, що з'явилися у формі.

Не пропусти важливих змін у Новому Році. Нові правила, закони чи реквізити для сплати податків - про все повідомить LIGA360. Тільки до 14 січня LIGA ZAKON дарує новорічні знижки на преміум-рішення. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини