Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Гетманцев оприлюднив концепт реформування «Податкова у смартфоні»

27 січня 2023, 08:55
1658
0
Автор:
Реклама

Концепт «Податкової в смартфоні» викликав неабияку зацікавленість серед бізнесу. Про це заявив Данило Гетманцев, голова комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики. Політик оприлюднив відповідні слайди та зазначив: «Це найвищий рівень узагальнення». Також Гетманцев сказав: «Якщо є додаткові питання та пропозиції - телефон ви знаєте».

Згідно з концептом цього року планують модернізувати контакт-центр ДПС, створити інтерактивну навчальну базу для податківців та платників, розширити функціонал електронного кабінету платника. Повинно відбутися запровадження е-аудиту, е-акцизу та спрощеної системи оподаткування для ФОПів через «Дію» (так званий Smart-ФОП). Буде вдосконалено роботу систем моніторингу критеріїв оцінки ризиків (СМКОР) та електронного адміністрування ПДВ.

Бажаєте першими дізнаватися про всі податкові та бухгалтерські зміни у 2023 році? Слідкуйте за розділами "Податки" та "Новації воєнного стану" у LIGA360:Бухгалтер. А ще ви можете налаштувати моніторинги, щоб отримувати сповіщення автоматично. Замовте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини