Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зберігання пального для електрогенераторної установки: яку декларацію подавати і куди

5 липня 2024, 13:40
343
0
Автор:
Реклама

Декларація про провадження господарської діяльності із зберігання пального (далі - Декларація), яке використовують для заправлення електрогенераторної установки подається до територіальних органів центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику (Головних управлінь ДПС в областях та м. Києві) за місцем здійснення зберігання пального. На цьому наголосили спеціалісти ГУ ДПС у Чернівецькій області. Аналогічне роз'яснення ДПС розмістило в категорії 113.04 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua).

Декларацію подають у довільній формі, при цьому в ній зазначають відомості про:

  • суб'єкта господарювання (у тому числі іноземного суб'єкта господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво):

- для юрособи - організаційно-правова форма, повне і скорочене найменування (за наявності), ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ, місцезнаходження, контактний номер телефону, адреса електронної пошти, прізвище, власне ім'я, по батькові (за наявності) керівника юрособи або його уповноваженого представника;

- для ФОП - прізвище, власне ім'я, по батькові (за наявності), реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія (за наявності), номер паспорта громадянина України (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті громадянина України), місце проживання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти);

  • загальну місткість резервуарів та ємностей, що використовуються для зберігання пального, та їх фактичне місцезнаходження.

Декларацію подають до початку зберігання пального, яке споживається для заправлення електрогенераторної установки.

Радимо також ознайомитися зі статтею «Зберігання до 2000 л пального для генератора: чи повідомляти про це ДПС»

Нова LIGA360 змінює все! Єдиний продукт для всієї компанії. Виявляє правові, партнерські, фінансові, санкційні, репутаційні ризики. Допомагає приймати аргументовані рішення, використовуючи силу інформації на 360. Замов презентацію для своєї компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини