Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємство стало резидентом Дія Сіті у середині року: чи відображати нарахований та сплачений податок на прибуток за період нерезиденства

5 липня 2024, 15:55
98
0
Автор:
Реклама

Якщо підприємство стало резидентом Дія Сіті у середині року, то при заповненні Декларації у рядку 01 зазначається дохід від будь-якої діяльності (за вирахуванням непрямих податків), визначений за правилами бухгалтерського обліку, отриманий протягом звітного періоду, в якій у рядках 02, 03, 04, 05 зазначаються показники виключно за період перебування на загальній системі оподаткування податком на прибуток (при цьому платник додає доповнення з поясненням щодо розбіжностей у показниках фінансової звітності та податкової Декларації з податку на прибуток). Про це відзначили фахівці ГУ ДПС у Львівській області.

Водночас такий резидент Дія Сіті - платник податку на прибуток на особливих умовах зазначає показники в тих рядках Додатку ДІЯ до Декларації, де виникли об'єкти та показники для декларування за період перебування резидента Дія Сіті - платника податку на особливих умовах.

При цьому податок на прибуток за ставкою 9 % не визначається, якщо не виникає об'єкт оподаткування за здійснюваними резидентом Дія Сіті - платником податку на прибуток на особливих умовах операціям.

Радимо також ознайомитися зі статтею «Резидент ДІЯ СІТІ сплатив роялті нерезиденту ДІЯ СІТІ: що з ПнВК».

Саме зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скористайся Summer program від LIGA ZAKON - отримуй знижку на нову LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини