Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці перевіряють розрахунки та ліцензії автоперевізників — нардеп

Реклама

Державна податкова служба налагодила механізм взаємодії з Державною прикордонною службою. Новиною поділився голова податкового комітету Данило Гетманцев.

Тепер податківці мають інформацію як про транспортні засоби так і про кількість пасажирів, які перетнули державний кордон, а також інші деталі подорожей. Нардеп розповів, що за допомогою кількох кнопок калькулятора податківці можуть визначити мінімальний дохід перевізника від наданих послуг, а також суму не виданих ним розрахункових документів.

Так у вересні 2024 року Державною податковою службою спільно з Державною прикордонною службою вже проведено у пунктах перетину кордону ряд результативних спільних заходів та виявлено факти не дотримання порядку проведення розрахунків та відсутність ліцензії на право здійснення перевезень.

Парламентар рекомендує всім автоперевізникам оприбутковувати дохід від своєї діяльності та видавати чеки в повному обсязі.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини