Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Який термін використання КОРО або резервного РРО у разі виходу з ладу РРО

9 жовтня 2024, 13:55
23
0
Автор:
Реклама

На період виходу з ладу реєстратора розрахункових операцій (далі - РРО) та здійснення його ремонту або у разі тимчасового, не більше 7 робочих днів, відключення електроенергії проведення розрахункових операцій здійснюється з використанням книги обліку розрахункових операцій та розрахункової книжки або із застосуванням належним чином зареєстрованого резервного РРО. На цьому наголосили контролери ГУ ДПС у Харківській області. Аналогічне роз'яснення розміщено в категорії 109.09 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua).

Пунктом 2 ст. 14 Закону № 265 передбачено, що у разі виходу з ладу РРО центри сервісного обслуговування зобов'язані забезпечувати відновлення його роботи протягом 7 робочих днів.

У разі незабезпечення центром сервісного обслуговування гарантійного ремонту РРО не пізніше сьомого робочого дня з дня прийняття в ремонт РРО ввести в експлуатацію належним чином зареєстрований на суб'єкта господарювання резервний РРО (п. 4 ст. 14 Закону № 265).

Радимо також ознайомитися зі статтею «Швейне виробництво: застосування РРО/ПРРО та POS-терміналів»

Нова LIGA360 - нові фішки для роботи із законодавством:

· Всі види джерел, щоб оцінити контекст: НПА, аналітика, судова практика, новини, реєстри та ін.

· Інноваційні інструменти аналізу: зворотні зв'язки документів 2.0, графічні зв'язки документів, смарт-фільтри та моніторинг надходжень.

Побачте всі переваги в дії, замовивши презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини