Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГНСУ розповіла про фактичні витрати підприємств паливно-енергетичного комплексу

15 червня 2012, 11:15
215
0
Реклама

ГНСУ відмітила, що для розрахунку межі фактичних витрат (по фінансуванню капітальних вкладень на будівництво (реконструкцію, модернізацію) міждержавних, магістральних і розподільних (локальних) електромереж, електростанцій, ТЕЦ, у тому числі сум, спрямованих на повернення кредитів), яка використовується з метою визначення об'єму прибутку, що звільняється від оподаткування згідно п. 154.8 НКУ, використовується загальна річна сума інвестиційної програми, погодженої Міненергетики і схваленою НКРЕ.

При цьому в таблиці 1 застосування ПО "Розрахунок прибутку, що звільняється від оподаткування" до рядка 09 декларацій по податку на прибуток підприємства вказується звільнений від оподаткування прибуток, рівний різниці між прибутками, що не підлягають оподаткуванню, і витратами, пов'язаними з отриманням таких прибутків.

Результат такого розрахунку звільненою від оподаткування прибутку переноситься в рядок 09 декларацій по податку на прибуток підприємства і може мати як негативне, так і позитивне значення, що передбачено самою декларацією (лист від 11.05.2012 р. № 8205/6/15-1215).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини