Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" розглянув практичні питання, що виникають в роботі бухгалтера

2 серпня 2012, 09:56
241
0
Реклама

У черговому номері аналітичного видання "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" вашій увазі пропонуються статті, в основу яких лягли практичні питання, що виникають в роботі бухгалтерів. У статті "Право виникає "по першій події", але декларується в звітному періоді" ми розбираємося в наступному. Чи можна податкові накладні, виписані декількома днями раніше, включати в податковий кредит, право на який виникає у платника ПДВ "по першій події" в день підписання (узгодження) актів виконаних робіт?

У статті "Форма № 20-ОПП : порядок представлення" розглядається, зокрема, питання про те, що платник податків зобов'язаний не лише ставати на облік у відповідних органах ДПС по основному і неосновному місцях обліку, але і регулярно повідомляти про усі об'єкти оподаткування і об'єктах, пов'язаних з оподаткуванням, органи ДПС по місцезнаходженню таких об'єктів в установленому порядку.

Сподіваємося, згадані матеріали будуть корисні для багатьох з вас, оскільки від проблемних ситуацій, що розглядаються в цих матеріалах, не застрахований ніхто.

Як завжди, вас чекають відповіді на інші не менш важливі питання, що поступили в редакцію нашого видання, а також огляд окремих новин, безпосередньо пов'язаних з бухгалтерським і податковим обліком.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини