Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок роботи податкових постів на підприємствах, що використовують нафтопродукти

11 вересня 2012, 14:26
226
0
Реклама

Мінфіном затверджений Порядок роботи податкових постів, встановлених на підприємствах суб'єктів господарювання, що використовують нафтопродукти, що отримуються по нульовій ставці акцизного податку або ввезені на митну територію України без сплати акцизного податку, як сировина для хімічної промисловості, форма Довідки про прогнозований об'єм нафтопродуктів, які планується використовувати в якості сировина для виробництва в хімічній промисловості, а також Довідка про цільове використання нафтопродуктів як сировини для виробництва в хімічній промисловості і Журнал обліку погашений податковий векселя (наказ від 07.08.2012 р. № 899).

Так, орган ДПС по місцезнаходженню підприємства-виробника, яке використовує нафтопродукти як сировину для хімічної промисловості, призначає свого представника (представників) на податковий пост такого підприємства, який здійснює постійний безпосередній контроль за цільовим використанням нафтопродуктів в якості сировини для хімічної промисловості.

Склад представників органу ДПС на податкових постах підприємств-виробників затверджується відповідним наказом органу ДПС.

Копія наказу про призначення представників органу ДПС на податковий пост спрямовується керівникові підприємства-виробника, який в 3-денний термін зобов'язаний видати відповідний наказ, що передбачає створення належних умов для ефективної роботи представників органів ДПС на податкових постах.

Прийом нафтопродуктів як сировини для хімічної промисловості від виробника або ввезених на митну територію України підприємством-виробником обов'язково здійснюється за участю представника органу ДПС на податковому посту такого підприємства.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини