Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" розглянув актуальні питання складання звітності

22 жовтня 2012, 11:08
209
0
Реклама

Поривом листопада за останній тиждень в пошту аналітичного видання "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" нанесло купу питань. Усі вони важливі і актуальні, особливо при складанні податкової звітності за 9 місяців. Проте помістити їх в один номер не представляється можливим, адже добра половина ситуацій, викладених в питаннях читачів, вимагає детального аналізу і підготовки статейного матеріалу.

З опалого листя нанизати діамантове кольє неможливо. Також неможливо за відсутності довідників і яких-небудь технічних характеристик класифікувати той або інший об'єкт основних засобів з метою визначення групи в податковому обліку, адже від цього залежить тривалість минимально-допустимого терміну його амортизації. Один з варіантів подолання цієї перешкоди приведений в статті "Класифікація ОС : металеві отъездные ворота при в'їзді на територію".

Окремі рекомендації по відновленню бухгалтерського обліку, викладені у однойменній статті, допоможуть перевірити і відбити у бухгалтерському і податковому обліку залишкову вартість основних засобів, якщо немає можливості перевірити нарахування амортизації за минулі періоди, а також, не порушуючи законодавчих норм при віддзеркаленні витрат і прибутків, перейти на нову версію бухгалтерської програми.

Крім того, вашій увазі пропонується огляд окремих новин, що безпосередньо впливають на господарську діяльність суб'єктів підприємництва.

Ви можете ознайомитися з аналітичними матеріалами і консультаціями по даній і іншим тематикам, безкоштовно встановивши на тест систему ЛІГА :ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини