Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" розглянув податкові наслідки заміни боржника

5 листопада 2012, 10:27
189
0
Реклама

У новому номері видання "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН"передусім, хочемо звернути вашу увагу на статтю "Податкові наслідки заміни боржника в зобов'язанні". У ній розглядається цілком реальна ситуація, що нерідко зустрічається на практиці : чи може одно підприємство укласти договір про переклад свого боргу перед іншим підприємством на третє підприємство? Чи виникнуть у першого боржника зобов'язання по ПДВ і дохід по прибутку по цій операції, а також як ця операція відіб'ється у бухгалтерському і податковому обліку?

Про те, на підставі яких митних декларацій уповноважені банки здійснюють контроль за експортно-імпортними операціями, ви можете упізнати із статті "Порядок представлення і використання банками інформації з електронних реєстрів ТД".

Як завжди, в новому номері представлений огляд окремих важливих новин, що стосуються господарської діяльності суб'єктів підприємництва.

Ви можете ознайомитися з аналітичними матеріалами і консультаціями по даній і іншим тематикам, безкоштовно встановивши на тест систему ЛІГА :ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини