Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реєстраційні справи юрособ і фізосіб-підприємців передадуть підрозділам Укргосреестра

21 травня 2013, 11:05
153
0
Реклама

Уряд упорядкував деякі питання функціонування органів державної реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців (розпорядження від 15.05.2013 р. № 301-р).

Так, до 21 травня 2013 року мають бути вирішені питання відносно розміщення органів держреєстрації і реєстраційних справ в приміщеннях, в яких розташовувалися державні реєстратори місцевих державних адміністрацій.

Також встановлений термін до 1 липня 2013 року для забезпечення державними адміністраціями на місцях передачі реєстраційних справ юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців від виконавських комітетів місцевих рад до територіальних органів Укргосреестра.

Цим розпорядженням Кабмін також рекомендує органам місцевого самоврядування посприяти в розміщенні і функціонуванні органів держреєстрації юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців і реєстраційних справ в приміщеннях, в яких розташовуються державні реєстратори виконавських комітетів міських рад (міст республіканського Автономної Республіки Крим і обласного значення) і реєстраційні справи, а також центри надання адміністративних послуг.

(по матеріалах Держпідприємництва)

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини